Головна » 2010 » Квітень » 10 » Дискусія про піар-технології
20:53
Дискусія про піар-технології
  9 квітня до Чернівців завітали представники благодійного фонду «Смолоскип». Спілкувалися вони зі студентами філологічного факультету ЧНУ. «Мета нашого фонду, - розповідає один із організаторів Руслан Вахнован, - матеріально допомогти творчій молоді. Ми проводимо фестивалі, конкурси на кращу поезію, прозу та наукове дослідження у сфері журналістики та політології. Як результат абсолютно безкоштовно видаємо книжки, відкриваючи тим самим нові імені в українській літературі та науці».
    Гості закликали спудеїв брати участь у заходах, спонсором якого виступає «Смолоскип», а саме – «Молоде вино» та «Ірпінь». Наприкінці організатори роздавали книги молодих українських поетів та письменників. Очевидно для того, щоб студенти могли наочно переконатися у роботі фонду.

     У рамках зустрічі була організована лекція про піар-технології для студентів, що навчаються на відділенні журналістики. Демонструвався фільм ВВС про чорний піар як засіб управління широкими масами, що викликало неабияку дискусію.
    Студентка 4 курсу Ольга Білоголова про зустріч відгукується так: «Вважаю, що такі заходи варто і необхідно проводити якомога частіше, адже це завжди новий досвід. Оскільки університет дає академічну освіту й про практичні навички не йдеться, то на таких зустрічах можна дізнатися багато корисного про практичну журналістику, зокрема сьогодні мені було досить цікаво дізнатися про методи та схеми використання піар-технології у сучасних ЗМІ».
 Віталія Гузьо
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 832 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]