Головна » 2010 » Березень » 24 » Цікавий мистецький проект
15:17
Цікавий мистецький проект
      18-19 березня «табуретники» гостювали в Чернівцях.
     Приїхали вони на запрошення Профспілки студентів ЧНУ ім. Юрія Федьковича. Організатор проекту «Табурет» Леонід Кантер привіз фільми про подорожі учасників проекту. Йшлося про їхні мандрівки світом. Мета їхніх подорожей – поставити табурет на березі океану. Три стільці вже встановлені на Атлантичному, Індійському та Північно Льодовитому океанах. Четверта подорож стартує 27 березня і повинна закінчитися у Південній Америці, де встановлять стілець на узбережжі Тихого океану.
    Автор проекту сподівається, що триватиме подорож 1 рік і закінчиться фестивалем в Аргентині. «Тільки подорожуючи, ви зможете відчути, що таке свобода, і навчитеся цінувати все, що вас оточує» – стверджує найекстрeмальніший та найоригінальніший мандрівник України Леонід Кантер.
     На зустрічі зі студентами Л.Кантер та його нова команда розповідали про цікаві та захоплюючі випадки, що траплялися з ними під час подорожей та рекомендували спудеям взяти свій «табурет» і піти світ за очі. 18 березня опісля перегляду двох фільмів учасник проекту «Табурет» Роман та фронтмен гурту «Тінь Сонця» Сергій організували спонтанний джем-сейшин, на закінчення вечора студенти ЧНУ навчили гостей танцювати бельгійської польки. А вже наступного дня «Табурет» разом з найактивнішими студентами розіграли повноцінну виставу про вічне почуття – кохання та фотографувалися із табуретом, якого учасники проекту усюди возять з собою.
Гузьо Віталія
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 813 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Vitalia  
0
це не просто цікаві люди, це, як на мене, трохи божевільні люди! ))

1 Lara  
0
Цікаві люди!!! Шкода, не змогла з ними поспілкуватись((( Дякую, що хоч Віталія розповіла, що там було!)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]