Головна » 2014 » Квітень » 10

   На засіданні літературної студії ім. С. Будного, яке традиційно проходить на філологічному факультеті, відбулася зустріч з відомим українським письменником, драматургом, кінорежисером Василем Гавриловичем Мельником.

   Василь Гаврилович здобув фах інженера, згодом продовжив навчання в літературному інституті ім. Максима Горького. Більшу частину свого життя присвячує літературі. Протягом цього часу написав та видав понад тридцять книг, які вміщують різні за жанром твори, серед них переважають сатиричні та драматичні. «Книга – це плід фантазії та розуму, щоб написати її, потрібно бути спостережливим та мати особливе бажання», - наголошує письменник. Також додає, що дуже важко писати про сьогодення, про сучасність, яка постає перед нами. Розповідає про те, як писати і що писати, щоб завжди бути актуальним та зрозумілим для читача.

   За словами Василя Мельника, новизна твору, а також обсяг написаного приносять літераторові бажаний результат. Завдяки такій життєвій позиції Василю Гавриловичу вдалося вже втретє бути дипломантом конкурсу «Коронація слова». Також важливу роль серед вищезазначених критеріїв приділяє саморозвитку та самоосвіті, саме це свого часу допомогло митцю стати членом Національної спілки письменників України.
   На завершення зустрічі гість студії прочитав уривок з драматичного твору «Гніздо горлиці» ... Читати далі

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 901 | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)