Головна » 2014 » Січень » 30
Шановні колеги-журналісти та студенти! Пропонуємо вам результати експертного опитування, у якому брали участь і викладачі кафедри.

ІНТЕРНЕТ, СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ЗВОДЯТЬ НАНІВЕЦЬ ВСІ СПРОБИ ЗАМОВЧУВАТИ ПОДІЇ В УКРАЇНІ 
(результати експертного опитування щодо інформування про події на Євромайдані) 
   За результатами експертного опитування, яке було проведене у січні 2014 р. Академією української преси, Інтернет-медіа стали джерелом найбільш об'єктивної та повної інформації про події на київському Майдані Незалежності, а отже стали повноцінною альтернативою пресі, телебаченню та радіо.
Мета опитування - з’ясувати рівень активності різних вітчизняних медіа та їх популярність серед українців під час подій, пов‘язаних із Євромайданом.
   АУП запропонувало 64 експертам, серед яких є науковці, викладачі, медіааналітики, журналісти, редактори видань, представники недержавних організацій, пов’язаних з діяльністю медіа та інші медіа активісти, оцінити повноту та достовірність висвітлення подій навколо Євромайдану. Окрім того з’ясована інтенсивність використання різних медіа громадянами України для отримання інформації та масштаб їхніх аудиторій. Також ми визначили міру особистої залученості експертів медіа до подій, пов‘язаних із Євромайданом та побудували міні-рейтинг ЗМІ, якими вони к ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 674 | Дата: 30.01.2014 | Коментарі (0)