Головна » 2013 » Квітень » 12
   Юрій Маришев… Це ім’я і нині не сходить зі сторінок буковинських видань, хоча голову покрила сивина не лишень за часом, але й напруженим ритмом роботи у низці редакцій. Тож нинішнім студентам першого, третього і четвертого курсів філологічного факультету (спеціальність «журналістика») вельми цікаво було послухати людину, котра спізнала життя на кінчик пера.
  Він повернувся… Став за викладацьку кафедру – і про все розповів. Про свою «Мою маленьку хатку на вулиці Щасливій» – своєрідний тритомний серіал журналістських праць.
  Але перед цим шановного гостя завтрашнім журналістам представила завідувач кафедри журналістики, доктор наук із соціальних комунікацій Любов Василик.
  – Кожна людина, – зазначив Юрій Маришев, – тим паче журналіст, – проявляє себе сама. Особливо натякаю на районну газету, з якої вийшов. Якщо ти не працював у «районці», ти нічого не вмієш. Це було усталене правило. Три творчі працівники… Надзвичайно важко, адже треба знати не лишень ту чи ту галузь, але й інші. І писати про це. Оперативно.
... Читати далі
Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 577 | Дата: 12.04.2013 | Коментарі (0)