Головна » 2013 » Квітень » 29
  В житті кожної людини рано чи пізно наступає той момент, коли вона зіштовхується з потребою залучитись до громадської активності: у когось прокидається свідомість, і він відчуває свою відповідальність перед іншими, у когось потреба у змінах і небайдужість до майбутнього/ Проте існують й такі, які займаються цим від надлишку вільного часу.

  Саме так розпочалась історія Андрія Когута, який у свої студентські роки заклав фундамент для того, аби стати відомим громадським діячем. Тепер він – координатор робочої групи «Контакти між людьми» Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

  Андрій ділиться своїм досвідом з молодими активістами, які приїхали до Києва на тренінг «Участь молоді» і зазначає, що питання не в тому, які зараз є можливості, а в результаті, якого активісти хочуть досягти: «Все, що ви робите, повинно бути цікавим і креативним, воно не повинно мати рамок. Досвід дає переваги, проте саме іноді й закладає ці рамки. Тому важливо ставити амбіції якомога ширше. Навіть якщо ви не досягнете максимального результату, ви завжди досягнете більше, ніж якби поставили просту мету».

  В залі – 26 слухачів, юних активістів із різних куточків Ук ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 666 | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)