Головна » 2012 » Серпень » 12
  Кафедра журналістики разом з аналогічними вузівськими кафедрами із Сум, Тернополя, Сімферополя, Одеси та Дніпропетровська здобула грант від європейського Темпус-офісу (Брюссель), який підтримав спільно розроблений проект «Кросс-медіа та якісна журналістика. Інновації в університетській освіті журналістів у мережевому суспільстві».
   Цей проект-куріккулум розрахований на три роки. Його мета - розробка навчальної програми для студентів-магістрів, у якій основна увага буде звернена на інтернет-технології у підготовці фахівців. Основним аплікантом виступив університет Пассау (Німеччина), а також до проекту прилучилися вузи Румунії та Молдови. Його кошторис – 1 млн. 250 тис. євро. Ці кошти будуть використані на обладнання новітніх медіа-лабораторій в кожному вузі, на проведення міжнародних конференцій та видання наукових збірників, обмін досвідом між викладачами при напрацюванні концепції магістерської підготовки та студентські навчальні поїздки.
   Керівник проекту Ральф Кендлбахер переконаний: «Кваліфікація й навички сучасного журналіста повинні відповідати медіа-реальності з урахуванням дедалі зростаючих організаційних, економічних і технічних вимог. Він має поєднувати якості газетного репортера, телевізійног ... Читати далі
Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 669 | Дата: 12.08.2012 | Коментарі (0)