Головна » 2012 » Травень » 30
28 травня в Червоній залі ЧНУ ім. Ю.Федьковича відбувся теоретико-методологічний семінар «Створення і модернізація нових електронних ЗМІ»
   Провів захід головний редактор незалежного культурологічного журналу «Ї» Тарас Возняк. Участь у семінарі також взяли виконавчий директор Інституту Масової Інформації Вікторія Сюмар та Ярослав Кирпушко (голова Буковинського центру реконструкції та розивтку). Обговорювали питання щодо перспектив трансформації Інтернет-ресурсів у локальне телебачення, зміни форм комунікацій у суспільстві.
   Нині ми переживаємо зміну форм засобів масової інформації. Ще кілька десятків років тому друковані видання були основним ЗМІ у всьому світі. З масовим впровадженням телебачення газети та журнали дещо втратили свої лідируючі позиції. У 21 столітті Інтернет-мережа поступово витісняє телевізійний простір, кажуть фахівці. Нові медіа нині – це прибутковий бізнес. Створити власний інтернет-ресурс може людина навіть із незначними статками.
   З кожним роком кількість українських користувачів Інтернетом зростає, і не лише серед молоді. У цей інформаційний простір активно інтегруються ... Читати далі
Категорія: Статті випускників ЧНУ | Переглядів: 768 | Дата: 30.05.2012 | Коментарі (0)