Головна » 2012 » Лютий » 03
 Проект «Школа Практичної Аналітики», що проводиться чернівецькою командою Демократичного Альянсу спільно з громадською організацією «Захист» та Політологічним науковим товариством «Аналітик», 23 січня розпочинає прийом заявок на участь.
   До участі в проекті запрошуються студенти, молоді дослідники та громадські активісти. Проект сприятиме формуванню у учасників теоретичної бази та освоєнню практичних інструментів для аналізу суспільно-політичних проблем, розвитку критичного мислення, вміння працювати з інформацією. Мета проекту – створення дослідницької аналітичної групи, яка б своєчасно реагувала на динаміку регіональних проблем, проводила ґрунтовні аналітичні дослідження, виробляла можливі варіанти рішень і висвітлювала їх у місцевих ЗМІ. Навчальний проект «Школа практичної аналітики» робить акцент також на розширенні світогляду учасників задля ефективного використання набутих навиків у науковій та громадській діяльності.
   «Школа Практичної Аналітики» – реальна можливість познайомитися з успішними аналітиками Чернівців та України, перейняти їх досвід та дізнатися більше про процес пошуку відповідей на важливі суспільні питання. У рамках Школи ти дізнаєшся про основні методи та інструменти роботи аналітика, методи здійснення кількісних та якісних соціологічних досліджень, психологічні особливості роботи аналітика, використання нових медіа у аналітичні ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 699 | Дата: 03.02.2012 | Коментарі (7)