Головна » 2012 » Листопад » 28
    До студентів спеціальності «Журналістика» 26 листопада із Києва навідався Олександр Власенко – керівник освітніх проектів Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», колишній редактор відділу ділового тижневика «Власть денег», в минулому - журналіст телеканалу «СТБ».
   Як розповів гість, фонд «Розвиток України» - неприбуткова організація, заснована у 2005 році задля усунення причин актуальних суспільних проблем в Україні, впровадження кращого світового досвіду у сфері освіти, культури та здоров’я.
   У 2006 році стартував один із благодійних проектів фонду під назвою «Журналістика цифрового майбутнього», керівником якого і є О.Власенко. Його візит до нашого університету є не випадковим, адже викладачі кафедри «Журналістика» пройшли конкурсний відбір і отримали можливість проходити навчання у рамках проекту.
   Олександр Власенко розповів, що основним партнером у реалізації проекту є Могилянська школа журналістики «Києво-Могилянської академії». Мета – навчання перспективних журналістів шляхом залучення і опанування ними культурою нових медіа. У проекті вже взяло участь понад сотня представників провідних українських ЗМІ, однак ось уже другий рік на ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 835 | Дата: 28.11.2012 | Коментарі (0)