Головна » 2012 » Серпень » 27
Головні редактори друкованих і Інтернет видань підготували нову освітню програму ділової та політичної журналістики: ті, хто вступить до школи вже за три місяці навчання оволодіють усіма необхідними навичками роботи і будуть працевлаштовані в діючих редакціях.
   За три місяці занять двічі на тиждень, у вечірній час, можна буде навчитись репортерській справі, редакторській майстерності, основам управління медіа. По завершенню освітньої програми її слухачі захищатимуть випускні проекти і працевлаштовуватимуться у викладачів програми.
   Школа політичної і ділової журналістики перша не лише в Україні, а й у всій Східній Європі, підготує спеціалізованих майстрів. По завершенню програми, випускники з легкістю напишуть есе, репортаж чи інтерв’ю. Професійно складуть план роботи нового медіа проекту. Під час підготовки школи організатори заклали в основу принцип: інвестиції в навчання повинні повертатись. Для цього випускникам підготували оплачуване стажування і можливості працевлаштування на перспективні посади.
   Цінова політика школи соціальна. Вартість навчання - 500 грн./міс. На думку організаторів, такого роду програми повинні професіоналізовувати ринок і давати дорогу молодим.
   Школа може похвалитись найбільшою кількістю викладачі ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 614 | Дата: 27.08.2012 | Коментарі (2)