Головна » 2012 » Червень » 10

http://v-yashan.vkursi.com/3678.html

"Була щира та по-домашньому затишна атмосфера. Потім жвава дискусія, а наприкінці - фотосесія. Говорили про нові обличчя в українській політиці, їхню необхідність, ідеї та переконання, неважливість вікових категорій.

У ролі експертів виступили:
Круглашов Андрій Анатолійович, політичний експерт;
Забродський Василь Іванович, автор та ведучий популярних місцевих політичних шоу;
Старик Володимир Петрович, голова Українського національного дому в м. Чернівці, політолог;
Павлюк Михайло Вікторович, кандидат політичних наук."

Переглядів: 723 | Додав: Нікуся | Дата: 10.06.2012 | Коментарі (0)

  Вчора о 13:00 у сквері ім. Франца Йосифа Олександр Кирилович Макарчук розповідав про свій диво-винахід — вічний календар. Виявляється, що григоріанський календар має декілька недосконалостей, основна з них - він щороку «губить» по кілька секунд. Та й на друк календарів кожного року витрачаються мільйони гривень.

Вчитель-методист фізики та астрономії зі Сторожинецького ліцею винайшов унікальний календар у 2000 році. Він має 13 місяців, рік налічує 364 доби, кожен місяць має по 28 днів та починається в понеділок, відповідно свята і дні тижня постійно припадають на одні і ті ж дати. Такий календар називається вічним, бо він тисячоліттями залишатиметься незмінним.

 За вічним календарем в році з’являється місяць між серпнем і вереснем, названий винахідником грибень, зайві хвилини і секунди, виведені в один додатковий тиждень раз в шість років. Такий рік буде високосним, та, на відміну від сучасного календаря, буде довшим не на один день, а на цілих 7. Таким чином кожних шість років в грудні буде 35 днів.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 844 | Додав: Нікуся | Дата: 10.06.2012 | Коментарі (0)

  9 червня чернівчани знову нагадували про необхідність притулку для бездомних тварин. Таку акцію протесту благодійна організація «Захист безпритульних тварин — Не будь байдужим!» проводить уже вдруге. 
 Спочатку на Центральній площі за підтримки танцювальної студії «Move on» відбувся танцювальний флеш-моб, потім - протест проти жорстокого поводження із безпритульними тваринами. 
Учасники з болем говорили про жорстокі методи поводження із тваринами і віддавали у добрі руки маленьких кошенят та собачат.
   Закінчилося все ходоюБ під час якої учасників супроводжували працівники міліції. Згодом сталася сутичка. Як пише один із учасників Василь Виноградов у соц.мережі: «Це сталося на вулиці Ватутіна (біля магазину "Колос") через те, що собачка однієї із учасниць спорожнилась на тротуарі. Власниця почала шукати, чим прибрати за собакою, але не встигла. Продавець торгової точки преси почав нецензурно лаятись, згодом вибіг та схопив дівчину за руку, почав виривати поводок з собакою та штовхати власницю. Учасник акції, який йшов поруч, заступився за дівчину, зав’язалася бійка. Згодом небайдужі перехожі вступилися в конфлікту ситуацію та працівники міліції. Продавець поводив себе агресивно, навіть не вибачився за свою поведінку перед дівчиною. Випадок зафіксований, складені протоколи. Сьогодні в Чернівцях температура досягала +30 градусів, можливо, це є поясненням поведінки продавця – перегрівся під кінець р ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 671 | Додав: Нікуся | Дата: 10.06.2012 | Коментарі (1)

  Кількість користувачів Інтернету сягає приблизно 2 мільярди чоловік з різних країн, зокрема 16.9 мільйони – це українці. 16.9 мільйони – це 42 % дорослого населення нашої держави. Але про безпеку та етикет у соціальних мережах знають далеко не всі ці 42 %. До етикету можна віднести багато критерій, наприклад: ввічливість, чесність, уважність, повага, вміння коректно висловлювати свої думки, адекватність, правопис та багато інших. Але прямим доказом відсутності у деяких цих норм та правил є їхні аккаунти, коментарі, або ж просте інтернет-листування. Безперечно, Інтернет вже став для всіх необхідним, він слугує і джерелом отримання інформації, і певним джерелом розваг, і, звичайно, місцем нових знайомств, але, на жаль, у віртуальному світі людяності значно менше, ніж у реальному. Чим це пояснюється? Певно тим, що люди у мережевому просторі відчувають себе вільними, відчувають потребу висловити свої думки та позиції, яких у реальному житті б не розкривали, або таким шляхом хочуть принизити своїх конкурентів та ворогів, як то кажуть «випустити пару». Від цих же ... Читати далі

Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 1532 | Додав: Aurika | Дата: 10.06.2012 | Коментарі (0)