Головна » 2012 » Червень » 08
   Знаєте, іноді дивлюся на дії нашої влади, на її постійне бажання щось загарбати чи занапастити. І постає думка: з чого така ненависть до народу? Я розумію, ненавидіти можна мітингуючих, бунтуючих, іноді тих, хто постійно народжує в громадському транспорті довговиношені і такі болючі думки, отой народний чорний піар.
Але за що ненавидіти всіх? Український народ загалом???
   Складається враження, що люди — основна причина депресії влади. Яка так невчасно приходить і додає головного болю, який ниє та заважає. Адже мозку, щоб боліти, потрібно бути увімкненим, а для них така ситуація стресова. Хоча коли маєш купу бабла і йдеш купляти чергову автівку, мозок в такій компанії буде зайвим.
  Нещодавно була присутня на мітингу на захист української мови. Їхала, щоправда, від політичної сили, проте партійний прапор до рук не взяла. Сказала: шукайте державний. І мені дали.
   5 червня під стінами ВР був справжній час «ч». Проти прийняття ганебного законопроекту Колесніченка-Ківалова приїхали протестуючі з усіх областей. Щоправда, деякі з них стояли біля Верховної Ради та строго охоронялися беркутівцями і отримали за це від 150 до 500 гривень, а опозиційних близько не підпускали навіть до паркану.
  Зате програма в останніх була кращою. Першим на сцену вийшов письменник та публіцист Сергій Пантюк (до речі, нещодавно він у Чернівцях презентував свою книгу «Війна і ми», яку я п ... Читати далі
Переглядів: 639 | Додав: Нікуся | Дата: 08.06.2012 | Коментарі (2)