Головна » 2012 » Червень » 06
  Громадський рух «Чесно» спільно з Буковинської блоговою мережею ВКурсі виступили з ініціативою обговорити проблеми дотримання прав журналістів Буковини у період виборчої кампанії та виклики, що постануть перед журналістським середовищем Чернівецької області. «Чесна бесіда» з журналістами відбудеться у п’ятницю 8 червня об 15:00 в Literatur Cafe.
   Під час «Чесної бесіди» (без політиків і «владно-опозиційного» пафосу) пропонується висловити власне бачення нагальних проблем, що постали перед журналістською спільнотою Буковини, «звірити годинники» та спробувати намітити шляхи подолання цих проблем.
   У зустрічі візьмуть участь журналісти буковинських ЗМІ та медіа-експерти Костянтин Квурт (Виконавчий директор Міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна») та Тарас Петрів (Президент Фундації «Суспільність»). Був заступником директора Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, завідувачем кафедри міжнародної журналістики, керівником Інформаційної служби Секретаріату Президента України, головою Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі).
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 702 | Дата: 06.06.2012 | Коментарі (1)

  Вітаю усіх журналістів з професійним святом. Творчих злетів, наснаги, креативності, натхнення, успіхів та гарного настрою. Працівникам друкованих ЗМІ — гострого пера та збільшення тиражів, Інтернет-ресурсам - збільшення читацької аудиторії та цікавих тем, тим, хто працює на радіо, — поповнення кола слухачів та наполегливості. Ну а телепрацівникам - нових глядачів та сміливих проектів!!!
Міцного здоров'я, особистого щастя та сімейного благополуччя...

Подяка Вам, четверта владо,
За Ваші помисли й діла,
Вітаю Вас сьогодні радо,
З повагою кажу: "Хвала!”
... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 649 | Додав: Нікуся | Дата: 06.06.2012 | Коментарі (0)

  Навіть не віриться, що вже закінчився перший курс навчання в чудовому університеті, який вже встиг стати для мене рідним та якого я полюбила. Закінчилися лекції, семінари, які були цікавими та захоплюючими, або, деякі з них, навпаки ;).
 
  Закінчилася і ця сесія, яка всіх так лякала та змусила усіх без винятку готуватися (для мене вона скінчилася дуже успішно). Усі ці місяці навчання пролетіли як мить: чи то так швидко час минає, чи то я так захопилася і поринула у цей щільний навчальний графік. Мені безмежно приємно усвідомлювати, що за цей рік я набралася величезних знань та зробила перші кроки до здійснення своїх мрій. Але найбільшою радістю і гордістю є те, що, попри усі труднощі та переживання, я ніколи не шкодувала про свій вибір, про обраний життєвий шлях, а навпаки, зрозуміла, що це моє, цим я хочу займатися. І, може, я ще себе не встигла проявити у цій галузі, але любов та цікавість до журналістики мені допоможуть у цьому в майбутньому. А всі щасливі студенти, які успішно здали сесію, не мають "хвостів" можуть піти на заслужений літній відпочинок та набратися сил для плідної роботи на другому курсі.
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 701 | Додав: Aurika | Дата: 06.06.2012 | Коментарі (4)