Головна » 2012 » Травень » 13
13 травня 2012 року о 15.00 год. в приміщенні Літнього театру Центрального  парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбувся п’ятий ювілейний благодійний фестиваль «Промінь Надії»
 
  Захід був приурочений Міжнародному Дню Матері. Свою творчість та таланти показували діти-сироти -  вихованці комунальної обласної загальноосвітньої школи-інтернату «Багатопрофільний  ліцей для обдарованих дітей». Всього у фестивалі взяло участь 40 виконавців: 20 дітей (10 хлопців та 10 дівчат) та 20 успішних панянок міста.
   Фестиваль складався з трьох частин. Спершу ведучі представили панянок у національних  костюмах. Друга частина мала назву «Здійснення дитячих мрій». Діти проявляли себе, показуючи власну творчість. У третій частині дітей разом із панянками нагородили дипломами та подарунками від організаторів та спонсорів фестивалю, серед яких - політична партія «Удар», ТРЦ «ДЕПОт», косметична компанія «Ейвон».

 
   Незважаючи на непривітну, дощову та зовсім не літню погоду, глядачів зібралося досить багато. Квиток коштував 20 гривень. І, за словами організаторів, ці кошти розподілили між дітьми — по 1 тисячі гривень на рахунок кожного. Захід відбувся за підтримки секретаря Чернівецької міської ради Віталія ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 597 | Додав: Нікуся | Дата: 13.05.2012 | Коментарі (0)