Головна » 2012 » Січень » 19
МГО "Інтерньюз-Україна" та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки проекту У-Медіа запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на Другу Зимову школу з нових медіа MediaNext (Київ, 19-25 лютого 2012).

Для чого це? Друга Зимова школа продовжує традиції попередньої Зимової школи (грудень 2010 р.) та двох Літніх шкіл MediaNext, проведених у 2010-2011 рр. Нова школа запропонує оновлений 7-денний курс із застосування можливостей нових медіа відповідно до реалій 2012 року.
Школа дасть її учасникам ті знання і навички з нових медіа, які вони не отримають в університетах з огляду на невисоку практичну підготовку студентів до реалій життя. Школа підвищить конкурентоздатність її учасників під час пошуків роботи в сучасних медіа та пов’язаних з ними сферах.
Чому вчитимемося? Друга Зимова школа з нових медіа MediaNext - це чудовий шанс для учасників впродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з мультимедіа, соціальними мережами для робочих цілей, управління репутацією, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації, засвоїти стилістику в онлайні. Особлива увага буде приділена темі візуалізації інформації і розвитку творчих навичок молодих журналістів.
Лектора ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 678 | Дата: 19.01.2012 | Коментарі (0)