Головна » 2011 » Вересень » 19
  1. Пам’ятайте: ви маєте бути першими. Людина народжується лідером, а батьки, вихователі, суспільство постійно пригнічує її заборонами, настановами тощо. Якщо не хочете все життя залишатися слухняною овечкою в отарі, прагніть до лідерства, проявляйте себе.
   2. Вірте в себе і тоді у вас повірять інші.
   3. Всю відповідальність за все беріть на себе. Не шукайте винних. Це не означає, що потрібно себе постійно критикувати і займатися самоз’їданням. Помилки ми робимо для того, щоб потім детально проаналізувати їх і... забути. Це як ще одна сходинка до успіху, а шукання винних, перекладання відповідальності на "чужі плечі" лише забирає наш дорогоцінний час і ще дорогоцінніше здоров’я.
   4. Правило найважливіше: Любіть себе. Пам’ятаєте одну з найосновніших заповідей: Полюби ближнього свого як самого себе? Якщо ж ми не любимо себе, це означає, що ми не любимо ближніх, а це вже гріх, або порушення законів природи. А природа порушень не пробачає.

Світлана Флікян, випускниця кафедри, редактор новин ТРК "А.С.С."
(представництво "5 каналу" у Чернівцях), репортер каналів СТБ, НТН, "24",
"Тоніс" (м. Чернівці),
журналіст програми "Факти" ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 1142 | Дата: 19.09.2011 | Коментарі (2)

  14 вересня у «Галереї Ратуші» міської ради відбулося відкриття виставки «З думкою про майбутнє».

  На ній представлені роботи дітей та молоді з особливими потребами.

  Організували захід клуб «Паросток» за сприяння Чернівецької міської ради, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Чернівецької регіональної асоціації поточного виховання (АРЕАС). 

   Метою виставки є подолання ізоляції та відгородження суспільства від людей з особливими проблемами. На виставці представлені роботи з бісероплетіння, декупаж, випалювання малюнків по дереву, ліплення предметів з глини, олійні картини, обереги... І це не просто рукодільні вироби - це шанс для цих дітей розвинути здібності, необхідні у повсякденному житті. Заняття, які проводять члени клубу «Паросток», - не просто дозвілля, це розвивання рухової активності, тренування пам’яті та м ... Читати далі

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 664 | Дата: 19.09.2011 | Коментарі (0)

   Важливим днем в історії України є 16 вересня. На жаль, з цією датою нас пов’язує сумна подія – смерть відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе. Рівно одинадцять років назад молодий, талановитий та правдолюбивий журналіст пропав безвісти. А в листопаді його безголове тіло знайшли в лісі біля Таращі (районний центр Київської області). Слідство затягнули на довгих десять років, та злочинців досі не покарано.
  У Чернівцях цей день відзначили скромно. Обласне відділення національної спілки журналістів України організувало вшанування пам’яті всіх загиблих журналістів (за час незалежності України загинуло 63 працівники медіаструктур) на Центральній площі міста біля пам’ятника Т.Шевченку. Вшанувати пам'ять прийшло близько 20 представників різних ЗМІ Чернівців.
  Шкода, що наша місцева влада організовує різноманітні концерти, масові гуляння та витрачає шалені кошти на вже відомих артистів, а до людей, які все своє життя відстоювали честь та гідність нашої держави, боролися за правду і поплатилися життям за неї, нашим можновладцям діла немає...
Юля Попович
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 526 | Дата: 19.09.2011 | Коментарі (0)