Головна » 2011 » Вересень » 16
15 вересня студенти другого та п’ятого курсів спеціальності "Журналістика" зустрілися з членом НСЖУ головним редактором газети "Час” Петром Кобевком.
  Зустріч пройшла в переддень Дня пам’яті загиблих в Україні журналістів. Ця дата відзначається представниками ЗМІ щороку у третю п’ятницю вересня. Цього ж року вона збігається з датою загибелі Георгія Гонгадзе.
   Спочатку редактор розповів про свій шлях у журналістиці, а потім у вільній формі поспілкувався зі студентами. Майбутніх журналістів цікавила думка Петра Кобевка щодо стану демократії та свободи слова в Україні та на Буковині. Також авторитетний фахівець прокоментував діяльність влади та уряду в нашій державі. Заслужений журналіст України поділився досвідом роботи та дав цінні поради студентам, закликаючи відстоювати свою думку та боротись за своє майбутнє.
   Гість заходу член НСЖУ та журналіст газети «Університетський вісник» Василь Джуран прочитав власний вірш, присвячений загиблим журналістам.
   А під кінець зустрічі Петро Кобевко оприлюднив список загиблих та зниклих журналістів за роки української незалежності. За 20 років в Україні загинуло 63 журналісти. Тож хвилиною мовчан ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 633 | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)