Головна » 2011 » Серпень » 13
11 серпня зник Василь Кліментьєв, засновник та головний редактор газети <<Новый стиль>>.
  За цим фактом була порушена кримінальна справа за статтею <<навмисне вбивство>>. Газета Василя Кліментьєва належить до поодиноких видань в Україні, які ніколи не підспівували жодній владі чи фінансовому угрупуванню.
<<Новый стиль>> від самого початку створювався заради захисту прав громадян, що зазнавали свавілля від корумпованих та криміналізованих представників державної машини: чиновництва, суддів, міліції тощо. За  публікаціями газети відкривалися кримінальні справи навіть тоді, коли злочинці вже починали святкувати свою перемогу. Десятки людей, які були у відчаї від несправедливості, вдячні <<Новому стилю>> і його головному редакторові за допомогу (із матеріалами газети можна ознайомитися на сайті www.noviystil.com.ua).
   Разом із цим зростала ненависть до Кліментьєва з боку тих, хто переконаний, що в Україні не лише економіку, але й закон, справедливість, порядок, державну владу та й саму Конституцію вже приватизовано. І слушний момент для їх помсти нарешті настав. Злочинці зорієнтувалися у ситуації і від самого початку були впевнені у своїй безкарності ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 562 | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)