Головна » 2011 » Липень » 16
  Дивно, але ще раз переконуюся в тому, що якщо хочеш, щоб про якийсь момент твого життя знали всі, нікому про це не кажи - і всі про це будуть говорити.
  ...я взагалі-то брехати не люблю, бо не вмію. Хоча неодноразово доводилося розводити своїх друзів - то була лише творчість фантазії. Не можу вжити слова "ніколи" не брехала, бо, мабуть, все ж таки колись доводилося. В більшості ж випадків, я  дотримувалася принципу: промовчати, не сказати.
   Так, більшість моїх друзів знають про те, що я можу не все договорювати. Інколи це стає причиною конфлікту.
   Друг - це той, кому ти довіряєш?
   Але, якщо ти не довіряєш навіть самому собі, своїм почуттям, а інколи, навіть, власним вчинкам...  просто є речі, про які не хочеться говорити. Це щось особливе, що стосується лише тебе.
   В результаті ж все одно всі про це рано чи пізно дізнаються. Але хотілося б про це повідомити самій і в той момент, коли, власне, вважаю, що це потрібно, тоді, коли остаточно все вирішено, а не знаходиться на підготовчому етапі. Чому я сама не можу це контролювати? А найприкріше те, що люди, як ... Читати далі
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 962 | Додав: Нікуся | Дата: 16.07.2011 | Коментарі (0)

  Одна моя знайома висунула теорію, що в житті нічого не відбувається випадково: неможливі випадкові знайомства, випадкові зустрічі, випадковий успіх чи то випадкова невдача. Все у нашому житті закономірно.
  Взагалі то випадковість - це непередбачені, несподівані обставини, що раптово виникають; явища, факти, що виникають без будь-якого внутрішнього зв'язку з чим-небудь і нічим не обумовлені.
  Але хоча ці явища виникають раптово, вони все ж таки як не як різні для кожної людини. І кожна людина сприймає їх по-різному. Ну, ця думка відповідає думці, що від долі нікуди не втечеш, і на думку приходять слова В. Шекспіра: "Я лише блазень у руках фортуни!" З цією думкою можна погоджуватися, а можна просто відкинути. Можна вважати, що все вже давно написано і ми просто слідуємо нашій долі, чи то бути впевненим, що ми самі є творцями власного життя. Адже ми самі приймаємо власні рішення! Ми обираємо професію, вуз, місце роботи. Ніхто за нас цього не робить. 
  Але все ж таки останнім часом я спостерігаю одну дивну річ: у нашому житті є особи, з якими ми обов'язково маємо зустрітися, незалежно від того, який шлях обираємо. Проста вип ... Читати далі
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 733 | Додав: Нікуся | Дата: 16.07.2011 | Коментарі (0)

  Ви ніколи не замислювались над тим, чому людей так тягне до ідеального?
  Пошук ідеального в інших, в собі, в житті...
  Тому, що людям хочеться бути щасливими?
  Але чи є щасливою людина, яка гониться за кращим? НЕЗАДОВОЛЕНА тим, що у неї є.
  Хоча, можливо, що саме це прагнення робить нас людьми...
  Але жити, як правило, доводиться тут, зараз і з тими, хто поруч з нами. І скільки ж болю і розчарування несе за собою невідповідність реальності ідеальному!
  А так хочеться!!!
  Хочеться, щоб світ був справедливим (до тебе). Але чи можлива така справедливість без збитків для іншого?
  Хочеться, щоб не було зради (для тебе). Але чим стане така вірність для іншого?
  Хочеться кохати і бути коханою. Але тоді ти вже маєш те, що хочеш - себе.
  Або, можливо тобі хочеться всезагальної Всесвітньої любові для всіх. Але тоді ти не від світу цього, або тебе просто немає).
  ...Ідеальне - це те, чого немає, але до чого всі прагнуть. Так чи можливе воно?
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 717 | Додав: Нікуся | Дата: 16.07.2011 | Коментарі (1)