Головна » 2011 » Листопад » 01
  У 1961 році Чернівецька обласна державна телерадіокомпанія випустила в ефір свою першу телевізійну передачу. З тих пір минуло 50 років, впродовж яких лише зростало творче натхнення працівників телекомпанії та плідно розширювались рамки роботи ЧОДТРК. Так, за плечима 50 років тяжкої наполегливої роботи, яка, звісно, не може залишитись непоміченою.
   З нагоди півстолітнього ювілею з дня заснування Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії 31 жовтня відбулась зустріч студентів напряму журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з колишнім генеральним директором телестудії Казимирським Аркадієм Григоровичем, Годнюк Любов'ю Олексіївною - заслуженою журналісткою України, яка зараз керує ЧОДТРК, а також із директором творчого об’єднання культурологічних та науково-просвітницьких програм Жук Олесею Олександрівною.
   Запросили студентів саме в приміщення телекомпанії, адже де можна краще розповісти про історію її створення та розвитку.
   Спершу Жук О.О. представила присутній аудиторії керівників ЧОДТРК, а згодом ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 1034 | Дата: 01.11.2011 | Коментарі (0)

   Напевно, в кожного в житті траплялися люди, які нарікають на те, що вони дуже нещасливі, а їхнє існування - це суцільне пекло. Зазвичай це супроводжується плачем і благаннями до неба, щоб воно було прихильне до них. Та ці люди не усвідомлюють найголовнішого, що щастя – це не якась містична посмішка долі, яка супроводжує обранців, а результат постійних зусиль, спрямованих у правильному напрямкові. Щастя – це обов’язок, покладений на людину Богом. Вона повинна виконувати його щоденно, долати перешкоди, незважаючи ні на що.
   Для мене щастя – це людське життя. Воно найбільш непостійне, що є на світі. Тому кожного дня дякую за те, що дорогі мені люди сьогодні зустріли світанок. Часто доводиться чути: «Боже, як же тобі мало потрібно для щастя». А хіба не так це має бути?! Невже в цьому світі мало причин, щоб усміхнутися?
   Я впевнена, що за справжнє щастя потрібно боротися, бо інакше ми просто не зуміємо його розгледіти і втратимо назавжди. Ніхто не прийде і не скаже: «Сьогодні ти маєш бути щасливою!!!». Щастя – це те, що я сама роблю для нього. Воно викликає у мене усмішку і задоволення. У моєму житті щастя існує моментами, колись скл ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 922 | Додав: Шпіонка | Дата: 01.11.2011 | Коментарі (1)