Головна » 2011 » Січень » 06
Після зустрічі зі студентами спеціальності "журналістика" відомий канадський фотохудожник Франсуа Гзав’єр Сарразін відкрив на факультеті у 61 а. виставку власних фоторобіт. Проблематика його робіт - життя звичайних людей. Фотографії відображають стиль життя громадян різних країн Європи.  На розсуд публіки митець представив свої найпомітніші роботи, які були зроблені під час подорожей. Основною темою виставки, якій присвячена значна частина робіт, є реклама. Фотограф досліджує систему впливів цього виду ЗМІ на свідомість споживачів. 
 Під приціл об’єктива митця також потрапили настрої людей на вулицях. Оскільки Франсуа дуже любить подорожувати, то і його роботи інтернаціональні. До України він завітав із Румунії. Спеціально організовувати тут свою виставку не планував. Утім зізнається, Чернівці дуже сподобалися, тому вирішив зробити своєрідний різдвяний подарунок його жителям.
  Проте організувати виставку в нашому місті для канадського митця не так уже й легко. Не було навіть де роздрукувати самі фото, оскільки Франсуа знімає їх на плівку, до того ще й чорно-білу.
 Організаторами виставки виступили ка ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 763 | Дата: 06.01.2011 | Коментарі (0)