Головна » 2011 » Серпень » 29
Доброго дня. Із величезною радістю хочу презентувати мій новий проект - блог "Я люблю Чернівці" (ILOVECV).
   Що це таке? Це миттєвості, яких ми не помічаємо, це архітектура, неймовірна краса якої для нас вже давно стала звичною.
   Це вулиці, куди ще не ступала нога туриста, і місця, відомі на увесь світ. Те, про що не розповідають гіди, і про що варто було би дізнатися самим чернівчанам. Будемо відкривати разом прекрасне і зовсім невідоме нам місто у блозі "Я люблю Чернівці" (ILOVECV).
   Оновлення - щоденне. Сподіваюся, вам сподобається.
   Буду вдячний, якщо порекомендуєте цей сайт друзям у соціальних мережах.
   Ледь не забув - http://ilovecv.com.ua
 

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 1006 | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (2)

Балаклицький М. Медіатизація протестантизму в Україні 1991–2010 років : монографія / М. Балаклицький. – Х. : Харківське історико-філологічне товариство, 2011. – 379 с.
   Вийшла друком докторська монографія Максима Балаклицького "МЕДІАТИЗАЦІЯ ПРОТЕСТАНТИЗМУ В УКРАЇНІ 1991-2010 РОКІВ". Автор – кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, докторант Інституту журналістики Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Книжка має 379 сторінок і є піонерським дослідженням з цієї тематики.
   У монографії проаналізовано ефекти медіатизації релігійної сфери з використанням досвіду протестантської комунікації незалежної України, вивчено ідеологію комунікаційної діяльності українських протестантів, організаційні принципи, типологічні особливості та функції протестантських медіа, розглянуто запропоновані протестантськими журналістами шляхи нормалізації суспільного буття, оцінено ефективність протестантських ЗМІ та можливий внесок цієї комунікації в розвиток української журналістики.
   Для науковців, викладачів, практиків релігійної комунікації, журналістів, а також усіх, хто цікавиться питаннями медіатизації релігійної сфери.
   В ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 824 | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)