Головна » 2011 » Серпень » 12
  Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні та ЗООО «ОПП «Взаємодія» проводять Осінню молодіжну школу «Нові медіа як інструмент громадської активності у вирішенні екологічних питань».
  Проект є продовженням першої Осінньої молодіжної школи, що відбулася у жовтні 2010 року. 26 вересня – 1 жовтня 2011, Крим, на базі молодіжного табору «Мандарин».
Її учасниками / учасницями можуть стати 40 українських учнів / учениць шкіл та студенток / студентів віком 17-21 рік, які цікавляться вивченням ролі громадської думки, зв’язків із громадськістю, діяльності медіа тощо. Відбір відбуватиметься на підставі відкритого конкурсу. 10 волонтерів / волонтерок будуть набрані з числа активних учасниць / учасників 1-ї Осінньої молодіжної школи.
   Основна мета проекту – оволодіння навичками запуску кампаній громадянської активності, що включають розробку кампанії, використання можливостей соціальних мереж та інших веб-ресурсів для формування громадської думки та активності, досягнення результативності дій.
Формат школи передбачає проведення семінарів, тренінгів, а також ігор.
   Вимоги до кандидатів / кандидаток:
• Програма Осінньої школи розрахована на школярів / школярок і сту ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 623 | Дата: 12.08.2011 | Коментарі (0)