Головна » 2011 » Липень » 15
13-14 липня у конференц-залі готелю «Буковина» Фонд Конрада Аденауера та Академія Української Преси провели семінар для журналістів «Політика ЄС в інформаційному просторі України».
   Доповідачами виступили Президент Академії Української Преси, професор, д. ф. н., завідувач кафедри реклами та зв'язків з громадськістю Інституту журналістики Валерій Іванов, Директорка Центру медіа реформ, магістр з політичної комунікації (Шеффілдський університет, Велика Британія) Людмила Гуменюк та асистент Фонду Конрада Аденауера Анна Рожнятовська.
   Присутні на семінарі журналісти мали змогу оглянути діяльність важливіших інституцій Європейського Союзу, нагадати помітніші етапи стосунків Україна-ЄС, суть угоди про асоціацію між ЄС та Україною та обговорити, як виконується Порядок денний асоціації і чи справді проводяться в Україні необхідні внутрішні реформи.
   На думку президента АУП Валерія Іванова, українська влада постійно говорить про вступ країни до ЄС, пропагує цю ідею у ЗМІ, проте досі у суспільстві не сформ ... Читати далі
Категорія: Статті викладачів, лаборантів і т.д. | Переглядів: 888 | Дата: 15.07.2011 | Коментарі (0)