Головна » 2011 » Травень » 15
Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», Могилянська школа журналістики та проект platfor.ma запускають онлайн-трансляцію школи «Журналістика цифрового майбутнього» (DFJ).Трансляція відбуватиметься на http://platfor.ma/blog/eric-r-williams/ 18-19 травня з 9:30 до 17:00.

У школі викладатиме Ерік Вільямс, професор Школи телекомунікацій Університету Огайо (США). Упродовж двох днів майстер-класу він розкриватиме теми, що будуть цікаві в першу чергу медіаменеджерам та журналістам, а також студентам факультетів журналістики, блогерам і тим, хто цікавиться темою нових медіа.

Теми майстер-класу:

18 травня: «Теорія та найкращі практики: бізнес-моделі для роботи агенцій мультимедійних новин»

19 травня: «Оформлення сюжету з використанням телестудії та нетрадиційних джерел відео»

«Розширення аудиторії, яка почує лекції найкращих викладачів медіа у світі, збільшить кількість фахівців, які використовуватимуть сучасні принципи журналістики у своїй щоденній роботі, - коментує ініціативу Олександр Власенко, керівник освітніх проектів Фонду «Розвиток України». - Сподіваємось, що такі онлайн-трансляції стануть звичайною річчю з наступного навчального року і зможуть допомогти тим, хто не пройшов відбір на проект DF ... Читати далі

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 621 | Дата: 15.05.2011 | Коментарі (0)