Головна » 2010 » Вересень » 27
  17 вересня у стінах філологічного факультету відбулася зустріч головного редактора тижневика «Доба» Володимира Стефанця зі студентами-журналістами, приурочена Дню пам'яті загиблих журналістів.      
   Сюди завітали спудеї 1-3 курсів, аби поспілкуватися з досвідченим фахівцем та подискутувати на тему свободи слова в нашій державі. Розмова пройшла "на ура". Студенти активно ставили запитання та обговорювали відповіді пана Володимира. «Дуже цікава людина. Приємно спілкуватися з ним. За цю годину дізналася багато чого нового. Спілкуючись із фаховими журналістами, бачиш свою майбутню роботу зсередини, її практичний бік»,- говорить студентка ІІ курсу Генрієтта Беух. Тема свобода слова є надзвичайно актуальною зараз, тим паче, якщо згадати останні події щодо судової тяганини з позбавлення ліцензій на мовлення «5 каналу», «ТВі» та інших, а також загадкове зникнення головного редактора харківського видання «Новий стиль» Василя Климентьєва.
   «Головне завдання журналіста – доносити інформацію до мас, ми маємо робити це оперативно. Окрім того, треба доторкнутися до правди і показати її людям, позаяк без цього - ми просто брехуни», - говорить пан Стефанець. Напрочуд активними були і першокурсники, котрі "втерли носа" і своїм старш ... Читати далі
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 815 | Дата: 27.09.2010 | Коментарі (0)