Головна » 2010 » Вересень » 13
  16 жовтня вперше в Україні пройде BridgeCamp - соціальний BarCamp для представників 3-го сектору. BarCamp - це сучасний формат конференції, яка об'єднує фахівців у тій чи іншій області, які діляться своїм досвідом і шукають спільні шляхи вирішення проблем. Це вільний стиль, без жорстких рамок організації, який включає дискусії, доповіді, презентації, тренінги та круглі столи. BridgeCamp включає в себе:
- три «проблемних» потоки: фандрайзинг, PR та проектний менеджмент для НУО;
- секцію «Соціальні медіа»;
- Social LegalCafe - юридичні аспекти діяльності НУО;
- Змагання управлінців та розвиток навичок ведення переговорів;
- Social Pecha Kucha - презентація проектів (найкращі за результатами голосування отримають фінансування від організаторів, а присутні представники благодійних фондів мають на меті відібрати найбільш перспективні).
    Участь за умови реєстрації до першого жовтня - безкоштовна. Загалом заплановано зібрати понад 500 представників громадських організацій, журналістів, представників влади та спонсорів.
   Проект відкритий - будь-хто може долучитись до організації та допомогти: поширити інформацію про проект через свої інформаційні ресурси: соціальні мережі, сайти та пр ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 733 | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)

Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики (НаУКМА) оголошують конкурс на участь у проекті «Журналістика цифрового майбутнього». Мета проекту: навчання молодих журналістів ньюз-румів майбутнього - шляхом долучення їх до цифрової культури нових медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів. Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. Останній модуль є виїзним (ц.р. кращі редакції м. Сан-Франциско) та пропонується найкращим слухачам за результатами випускних робіт. За 3 роки існування випускниками школи стали 60 журналістів.

   Заявки приймаються з 13 вересня по 26 жовтня 2010 року. Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати наступні документи:

1. Заповнену аплікаційну форму, де зазначається рівень освіти, досвід та характер медійної діяльності, рівень володіння комп'ютером та рівень знання англійської мови.

2. Аплікант повинен надати лист підтримки роботодавця, в якому би зазначалося, що роботодавець не заперечує проти відсутн ... Читати далі

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 779 | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)