Головна » 2010 » Травень » 06
Відтепер радіо Буковина чує весь світ! Ми розпочали мовлення в інтернеті на власному сайті: www.radiobuk.cv.ua

 Ви можете слухати прямі ефіри та записи передач, переглянути новини, ознайомитись із анонсами програм, висловити власну думку на форумі та в коментарях, дізнатись більше про історію радіо Буковина та наш колектив.

Слухайте Радіо Буковина в режимі онлайн на нашому сайті: www.radiobuk.cv.ua




РСТ Буковина

 • радіостанція "Буковина"
o 68 FМ, 837 АМ
o 4,33 метра
o Новодністровськ 106,6
o Путила 107,0 FМ

Ми в ефірі: з 8:00 до 22:00

Радіоточка

 • І програма проводового радіо (радіоточка) включення: 6.10, 8.10, 15.45, 18.10, 18.50, 20.00
Чернівецьке обласне державне радіо (ЧОДТРК)
 Новини, культурні, науково-публіцистичні, молодіжні та ін. проекти

Лариса РЕПКА, Роман МАРЕНІН
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 877 | Додав: Lara | Дата: 06.05.2010 | Коментарі (2)

3-го травня святкувався Всесвітній день свободи преси. До цієї дати Європейська Комісія оголосила про міжнародний журналістський конкурс імені Лоренцо Наталі.

Він проводитиметься у співпраці з організацією «Репортери без кордонів» та із Всесвітньою асоціацією газет. Його мета – відзначити найкращих журналістів з різних країн світу, що пишуть про питання розвитку, демократії та прав людини.
«Чимало з цих журналістів працюють у тяжких умовах, - говорить Європейський Комісар у справах розвитку Андріс Пібалґс. - Однак світло, яке вони проливають на дійсність своїх країн, є ключовим для громадського усвідомлення важливості політики розвитку», - додає він.

Премію імені Лоренцо Наталі було засновано 1992 року. Сам Лоренцо Наталі (1922-1990) був Європейський Комісаром, а згодом - Віце-президентом Європейської Комісії. Наприкінці життя займався політикою ЄС щодо підтримки розвитку інших країн світу.

Нагорода є міжнародною і щороку надається кращим журналістським роботам, присвяченим темам розвитку, демократії та прав людини. Конкурс на здобуття премії відкрито журналістам з усього світу, що працюють на телебаченні, радіо, у друкованих медіях та Інтернет-виданнях. Минулого року в ньому взяли участь понад 1000 журналістів із 130 країн. Щороку до 31 серпня приймають документи, а переможців оголошують у грудні на спеціальній церемонії в Брюсселі. Загальний бюджет Премії – 60 тис. євро – розподіляють поміж 17 найліпшими журналістами у таких секціях: Африка ... Читати далі

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 741 | Додав: sonata | Дата: 06.05.2010 | Коментарі (0)