Головна » 2010 » Травень » 05
«Справжній я лише в тексті, а для всіх я граю кіна, як співали брати Гадюкіни», – такими словами завершив зустріч з філологами поет із Косівщини Іван Бойчук. З легкої руки наставника митця Є.Барана його ще називають інтуїтивним поетом, передрікання якого підтверджуються часом.

29 квітня у Чернівцях пан Бойчук презентував свою нову збірку поезій «Сплінські стани», до якої ввійшли твори різної давності. «Постмодернізм набрид... близькою є екзистенція», – так коротко поет охарактеризував свої поетичні вподобання та особисте бачення літератури. Через брак часу автор не встиг продекламувати багато поезій, проте чесно відповідав на запитання колег-філологів, студентів та журналістів.

 На питання про організацію творчого процесу та наявність муз Іван Бойчук відповів просто:
 - «Натхнення може бути, а може й не бути, але коли я починаю писати, слова самі по собі складаються. Та цей процес треба контролювати, тому я намагаюся дотримуватися кількох правил. По-перше, не вживати у віршах особових займенників. По-друге, уникаю дієслівної рими, а по-третє, завжди дослухаюся до думки д ... Читати далі
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 720 | Додав: sonata | Дата: 05.05.2010 | Коментарі (0)