Головна » 2010 » Липень » 31
1-7 жовтня 2010 року Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні та Запорізька обласна громадська організація «ОПП «Взаємодія» проводитимуть Осінню молодіжну школу «Роль документального кіно та нових медіа у вирішенні актуальних питань життя місцевих громад». З 1 по 7 жовтня на базі молодіжного табору «Какаду» (м. Євпаторія) 50 школярів та студентів віком 16 - 20 років з різних регіонів України зможуть взяти участь у роботі школи. Відбір відбуватиметься на основі відкритого конкурсу.
Основна мета проекту - навчити учасників школи використовувати документальне кіно для просування інтересів місцевих громад (зокрема у сфері захисту навколишнього середовища).

Програма включатиме лекції, семінари та практичні заняття круглі столи, присвячені навчанню основам документального кіно (написання сценарію, зйомка, редагування, просування), а також участі у кінофестивалях та інших заходах, спрямованих на захист екологічних інтересів громадян. Лекції та дискусії будуть проводитися американськими та українськими викладачами, робочою мовою будуть англійська та українська мови.

Реєстрація та анкетування відбувається лише онлайн на сайті www. ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 663 | Додав: sonata | Дата: 31.07.2010 | Коментарі (0)