Головна » 2010 » Червень » 29
Польсько-Американський Фонд Свободи, Фонд „Боруссiя”, Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського та Фонд «Освіта для демократії» запрошують активних студентів з Білорусі, України та Російської Федерації на кiльканадцятиденнi навчальні візити в Польщі. Програмою забезпечується повне утримання учасникiв вiзиту: проживання, харчування, покриття витрат на дорогу. До участі у програмі Study Tours to Poland можуть зголошуватися студенти віком від 18 до 21 р. (особи, котрим до 20.07.2010 не виповнилось 22 р. ), які навчаються у Білорусі, в Україні та у Російської Федерації та які відзначаються успіхами в науковій та громадській діяльності.
ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВОК: Детальний опис Програми, аплікаційні форми та інструкцію щодо їх заповнення можна отримати на сайті: www.studytours.pl / CТУДЕНТИ / НАБIР УЧАСТНИКIВ або шляхом переписки електронною поштою (до 30.06.2010):
nabor2010@studytours.pl
ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК: Кандидати повинні надіслати до 20.07.2010 року заявки на участь у програмі в електронному вигляді на адресу: nabor2010@studytours.pl.
З повагою, Прес-служба Гендерного інформаційно-аналітичного центру "КРОНА"
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 764 | Дата: 29.06.2010 | Коментарі (0)


Інтернет-видання "Панорама Мукачева" запрошує до співпраці всіх журналісток / журналістів та тих, хто володіє словом. Нас цікавлять матеріали різних напрямків: сусільства, економіки, криміналу, спорту, культури тощо. Охочим звертатися за адресою, яку Ви можете знайти на ресурсі www.panorama-mukachevo.com в розділі "Контакти".
Контакти: Гарагонич Іван Васильович (VanyaGaragonych)
Номер телефону:
050 884 58 48
Сайт:
http://www.panorama-mukachevo.com
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 760 | Дата: 29.06.2010 | Коментарі (0)

Новая сеть городских порталов «В городе» http://vgorod ищет журналистов!

Требования к соискателю: -Умение быстро и качественно писать (крайне приветствуется опыт работы журналистом в ежедневных изданиях и интернет - проектах).
- Навыки быстрого поиска информации, налаживания контактов с источниками информации, соблюдение оговоренных сроков сдачи материалов.
- Грамотность, ответственность, выдержка, умение работать в команде.
- ПК - продвинутый пользователь
- Готовность к гибкому графику
- Ч. ю. горячо приветствуется
Условия работы:
Работа удаленная (дома, со своего компьютера)
Обязанности:- Мониторинг событий происходящих в городе, оперативная подготовка материалов на резонансные темы (рерайт, авторские статьи).
Зарплата 2500-3000 грн
Резюме с фото высылать на: eazeev@kp.ua

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 776 | Дата: 29.06.2010 | Коментарі (2)

Оголошується конкурс на участь у 6-й Всеукраїнській Школі з прав людини для молоді, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження». Шоста Школа з прав людини є навчальним заходом Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». До участі запрошуються молоді люди від 18 до 28 років, які мають мотивацію активно діяти у сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені у співпраці з громадськими організаціями. Проведення заплановано на липень 2010 року. Тривалість Школи складає 8 днів. Дата проведення: з 25 по 31 липня 2010 р. Місце проведення - м. Чернігів, туристичний комплекс "Санрайз". 

Учасники Школи зможуть:
- отримати основи знань про права людини та механізми їх захисту, про окремі важливі поняття суміжні з правами людини;
- здобути уміння та навички, що є важливими для активних дій спрямованих на підтримку та захист прав людини;
- сформувати власну позицію щодо окремих сучасних суспільних процесів, ґрунтуючись на принципах прав людини.
Претенденти на участь у Школі повинні бути готові:
- активно діяти (ініціювати та проводити акції, кампанії і т.п.) у сфері підтримки та захисту прав людини;
- відвідувати усі заняття протя ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 894 | Дата: 29.06.2010 | Коментарі (0)