Головна » 2009 » Жовтень » 14
Останнім часом в Інтернеті можна знайти все, що тобі необхідно: від музики та фільмів і до результатів серйозних наукових досліджень у сфері нано-технологій. Тепер у цьому безмежному просторі інформації з'явились і цифрові наркотики чи i-dosers, як їх ще називають. Це аудіо файли, які впливають на мозок за допомогою інфразвуків. Поява цих "наркотиків" у Інтернеті викликала не аби яку радість серед молоді. Тепер можна "вживати" та лишатись безкарними. А ще, чомусь всі впевнені, що вони не викликають залежності.

Реклама цих "нешкідливих" наркотиків заполонила весь Інтернет. Чи не після кожного "кліку" випливає вікно де тобі пропонують послухати треки з привабливою назвою "Кокаїн", "Героїн" чи "Маріхуанна". Скачати диво звуки можна, відправивши смс-запит – звісно не безкоштовно. Але більшість екстремалів не пошкодує тих 20-25 гривень, аби хоч подивитись, що то воно є.

Як пояснюють фахівці, це аудіо файли, які під час прослухування імітують сексуальні відчуття, дії популярних наркотиків, різних станів і настроїв. Наголошується, що імітація досягається за рахунок бінаурального ефекту - складного акустичного явища, що впливає на роботу мозку.

Вчені давно довели, що людина використо ... Читати далі
Категорія: Статті випускників ЧНУ | Переглядів: 1419 | Додав: Luthien | Дата: 14.10.2009 | Коментарі (0)