Головна » 2012 » Травень » 9 » Ті, що не помирають...
22:00
Ті, що не помирають...
  Панки...
  Більшість громадян вважають, що панк - це молодий чоловік (або молода дівчина), які смердять, як бомжі, одягаються в лахміття, слухають дивну і незрозумілу музику, весь час намагаються якось напаскудити нашій країні за допомогою псування чужого майна. Насправді це звичайний опис "Бидло-панку", яких дуже багато. Це ті, хто не зрозумів усю суть ідеології "Панк". Зараз я дохідливо спробую пояснити.
  Ця молодіжна субкультура зародилася десь в 1970-х роках після Хіпі. Вони стали ніби протилежними хіпі. Якщо ті прагнули розрулити всю ситуацію миром і дружбою, то панки діяли агресивно. Вони заявляли, що вони покоління без майбутнього, що їх утискає і використовує держава. Нігілізм, бунти, революції - ось основа панків, ось їх повітря. Замість того, щоб діяти і протестувати, "новим панкам" було просто на все пофіг. Вони руйнували все без причин (просто їм так хотілося), пили, вели безладні статеві зв'язки. Це просто були придурки, але ніяк не панки (до речі, саме в панк-середовищі зародилося відоме всім рух STRAIGHT EDGE).
  Не можна також забувати, що агресія панків по своїй суті є позитивною агресією. Це як би протидія негативу, що йде від вмираючого суспільства.
  Стиль: звичайно ж, не можна забувати і про стиль панків. Це різнокольорові ірокези, короткі різнокольорові стрижки, шкіряні куртки, аксесуари у вигляді ланцюгів, величезних сережок. Загалом весь стиль панків несе з собою бунтарські нотки.
  Культура: в основному це символізм і футуризм. Музика, звичайно ж, агресивна, з шаленими ритмами і провокаційними текстами. (NOFX, Ramones, Misfits, Sex Pistols, Clash, Johnny Thunders і т.д.)
You are a hippie
You smell like skunk
I'' m your arch-enemy
A middle class punk
(Ти - хіпі, ти смердиш як скунс. Я - твій заклятий ворог. Панк із середнього класу) - NOFX
Переглядів: 1592 | Додав: Tyler_Durden | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
1 Sally  
0
That's what we've all been watiing for! Great posting!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]